Groepsaccommodatie De Zwerfkei

Woonruimte

Gezellig met z’n allen aan tafel of relaxen aan de bar of zithoek

De woonruimte heeft een oppervlakte van ruim 110 vierkante meter. Het is sfeervol ingericht en is er voldoende ruimte om met z’n allen gezellig te tafelen. Er is een geluidsinstallatie aanwezig en de zithoek beschikt over een flatscreen tv.  U kunt ook een drankje doen aan de bar of gebruik maken van de binnen barbecue.

Slaapkamers

Heerlijk tot rust komen in groepsaccommodatie De Zwerfkei

Onze groepsaccommodatie biedt onderdak aan groepen tot maximaal 34 personen. We beschikken over luxe tweepersoonskamers voorzien van boxspring bedden en een eigen badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, douche en wastafel.
Op de begane grond zijn 2 ruime minder validen kamers ook voorzien van eigen badkamer met toilet, douche en wastafel.
Ook beschikken we over 3 kamers met 2 of 3 stapelbedden. Ideaal voor de kleinere gasten. Deze kamers beschikken ook over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel.

Keuken

Van een stamppot tot een luxe viergangendiner

De ruime keuken is voorzien van een 6 pits gasfornuis met oven. Servies en kookgerei is aanwezig. Ook heeft u de beschikking tot een grote koelkast en vrieskast. En niet geheel onbelangrijk er is een (horeca) vaatwasser aanwezig.

Reserveren

Wilt u reserveren? Klik dan op de knop ‘reserveren’ voor meer informatie en om de beschikbaarheid te controleren. Of neem vrijblijvend contact met ons op.